top of page

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in deze branche

en kennen dan ook de kneepjes van het vak.

Dakwerken Frederique Vogeleer staat garant voor een verzorgde realisatie van uw nieuw dak

Een dak voor uw nieuwbouwproject is in goede handen bij dakwerken Frederique Vogeleer gelegen te Halle (Lembeek). U kan bij ons terecht voor de algemene dakwerken en dit zowel voor hellende daken als platte daken. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in deze branche en kennen dan ook de kneepjes van het vak. We weten exact wat duurzame materialen zijn en gaan nooit voor minder! Want wij willen u de allerbeste service bieden. Dit vanaf de vrijblijvende offerte tot het proper achterlaten van de werf.

Ga je een klassieke of moderne woning bouwen? Het kiezen van de juiste dakpan of lei is niet altijd even gemakkelijk. In dakpannen en leien zijn er veel verschillende oplossingen en kleuren. Uiteraard hou je best rekening met de kleur van de woning. Wij luisteren graag met u mee en doen ook wat we beloven! Indien gewenst, nemen we ook de isolatie voor onze rekening. Want een vakkundig geïsoleerd huis is dan ook een slimme investering!

Bent u op zoek naar een nieuw dak voor uw nieuwbouw -of renovatieproject in en rond de regio’s Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode, Gooik, Lennik of Pepingen? Bel dan voor een vrijblijvende offerte naar dakwerken Frederique Vogeleer te Halle (Lembeek). U staat in direct contact met de zelfwerkende zaakvoerder voor de allerbeste service en een offerte op maat van uw wensen.

Dakwerken Vogeleer Frederique

Dakwerken Vogeleer Frederique staat garant voor een verzorgde realisatie van uw nieuw dak

bottom of page