top of page

Uw lokale specialist in het plaatsen

of vernieuwen van uw plat dak!

Specialist roofing Derbigum platte daken

Als specialist in het plaatsen, renoveren en isoleren van platte daken, kiezen wij voor roofing van Derbigum dat alom bekend staat als het allerbeste op de markt.

Een plat dak vraagt sowieso speciale aandacht. Daarom is een goede plaatsing met een duurzaam merk zoals Derbigum onontbeerlijk.

Door gebruik te maken van de juiste hellingsgraad zorgen wij ervoor dat het regenwater snel wordt afgevoerd. Anders kan het water ernstige problemen veroorzaken.

Wens je het regenwater te hergebruiken of niet? Laat het ons weten want er bestaan verschillende oplossingen!

Voor de bladeren van de bomen tegen te houden, adviseren wij ook steeds een filter. Die filter zorgt er ook voor dat je regenwater zuiver blijft.

Eens we het plat dak vernieuwd of geplaatst hebben, doet u er goed aan het 2 x per jaar te reinigen.

Verwijder dan alle bladeren en onzuiverheden. Vergeet zeker de dakgoten en afvoerbuizen want een verstopte afvoer kan heel wat schade aanrichten.

Ook de afwerking nemen wij graag voor onze rekening: afvoerbuizen of koepels installeren, of de plaatsing van een mooie dakrand.

Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit.

U gaat in zee met een echte specialist met passie voor het vak. Dakwerken Frederique Vogeleer voert al 22 jaar dakwerken uit. Als zelfwerkende zaakvoerder sta ik garant voor de juiste uitvoering van de werken.

Als dat geen engagement is!

Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen of vernieuwen van uw plat dak in en rond de regio’s Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, Gooik, Pepingen, Lennik en Sint-Geneius-Rode, … Bel ons dan voor een vrijblijvende offerte op 0477861490

Met roofing van Derbigum kiezen we resoluut voor het allerbeste op de markt.

Dakwerken Vogeleer Frederique

Specialist roofing Derbigum platte daken

bottom of page